Onsen

Idag blev vi upplockade av Tamie och Keita for att aka till Onsen. Tamie har vi ju aldrig traffat innan men hon var helt underbar. Begransad engelska precis som Keita men man gor sig ju forstadd anda. Aningen surrealistiskt att aka bil genom Tokyo, sa helt annorlunda fran vad vi skulle kunna gora hemma just nu liksom.
Men vi borde verkligen ha fler Onsens hemma! Och ville sa garna behalla min kimono! Det onsen vi var pa var uppbyggd i gammal Edo-stil och det var lite som en annan varld darinne nar alla gick runt och satt och at i sina olikfargade kimonos. Vi var sa ledsna over att vi lamnat kamerorna hemma, vi trodde inte man fick ta kort. Men Tamie tog lite med sin iphone sa hon kanske kan skicka over dom.

Nar vi kom ut fran Onsen, aningen overhettade och lealosa men harligt dasiga, akte vi till ett shopping mall och provade beromda blackfiskbollar och en hel del japanskt konstigt godis som mest kan beskrivas som speciellt. Stallet lag precis vid havet med utsikt over nan beromd bro. Det ar tydligen valdigt vackert nar det ar fint vader men idag har det mest regnat.

Vi utbytte lite presenter och sa hejda till Keita som vi inte ska se mer. Tamie ska folja oss till flygplatsen pa mandag. Dom har varit sa otroligt snalla och hjalpsamma och det ar synd att vi snart ska aka.

Senare ska vi kanske kila till nan bar i narheten och prova japansk sake, spannande. Hejsvejs


Kommentarer
Postat av: Mams

Nu kan man nästan börja bocka av Era ursprungliga bilder. Dom som bara var en dröm innan ni åkte. Nästan hälften avklarade och ni har bara varit ute i tre veckor. Verkar som verkligheten blir större än drömmen!! Kramar

2012-03-26 @ 16:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0