Gasp

Vad tiden ska ticka sakta ibland.
Har inget alls att gora till klockan ar 02.00, den ar bara knappt 0.00! Vad gora? I vart dorm ligger Malin och andra och sover sa har ingen lust att sitta i morkret och stirra. Har ute hander inte mycket men det ar tillrackligt morkt for att utesluta boklasning.
Far val ge mig till tals for klockan tva borjar The Match; City - United. Eftersom dom var tvungna att planera den till sa sent som 20.00 i England sa har man ju inget annat val an att sitta uppe till efter midnatt har borta vid tidens borjan.

Men det ar nog vart det, hoppas jag!! :D


Vi smalter

Nu ar vi i Phnom Penh. Det ar varmt.

Tuffa tider

I Nha Trang och badar i solkram.

Och lera

Och vattenfall

Tufft liv






Pa vag igen

Ett kort inlagg, men vardelost tangentbord. Om nagon timma sitter vi ater pa nattbussen, denna gang mot Nha Trang. Det ar inte riktigt nagot man ser fram emot, 13 timmar pa en buss utan toalett, men det ar pa nagot satt skont att vara pa resande fot igen.
Idag har vi, precis som igar, hyrt mopeder och akt till stranden. Idag handlade det mest om att gomma sig i skuggan men det var trevligt anda. Och att kora moped har ar verkligen en utmaning. Men underbart kul. Inga trafikregler och tutan anvands mest for att markera sin narvaro. Skoj.
Tingeling

Bilder

















Ordnat kaos

Dalig uppdatering men det kanns sa trakigt att sitta vid en dator nar man kan vara ute och insupa Ha noi. Det kanns som om dagarna bara rinner forbi. Ikvall tar vi nattbussen till Hoi an. Det ar lite trakigt att aka harifran for nu har jag borjat fatta stan. I borjan kandes det bara som ett virrevarr av mopeder, folk och avgaser. Men efter nagra dagar sa har jag insett att det faktiskt ar Ha noi som menas nar man pratar om ordnat kaos. Folk har mer koll an man tror.
Ha noi har dessutom lyckats med att vara backpacker-vanligt men anda inte for turistigt. Alskar alla mysiga cafeer och restauranger! Och allt ar SA billigt! Perfekt.


Hong Kong

Det har inlagget skrivs i Hanoi sa for att komma ihag allt fran Hong Kong gor vi tva listor:

Det varsta med HongKong:

Receptionisten sov bakom disken, sager val allt om hostelet?

169 kr per natt for kackelackor pa badrummet, inget kok och lite obehaglig stamning i Lobbyn.

For mycket McDonalds

 
Det basta med Hong Kong:

Billig Kollektivtrafik

Stanley

basta skyline ever

Lantau island

Victoria Peak

Havet


RSS 2.0